Afwerking

Wat zou een kwaliteitsontwerp en een erkende fabricage zijn als geen bijzondere aandacht wordt besteed aan de afwerking? Een beknopte rondleiding van wat Composti u zoal kan bieden …

De afwerking van oppervlakken

De oppervlakken van onze producten vertonen, volgens de zones, afwisselend matte, gesatineerde of glanzende aspecten. Een fraaie manier om hun design goed tot uiting te laten komen en de details te accentueren. En dit alles om een nog stijlvoller uitzicht te geven aan uw stijgbeugel. U kunt ook opteren voor een afwerking in carbon-look met een anti-uv laklaag (PROFILE, PREMIUM en REFLEX).

De kleuren

De tint van een stijgbeugel of een accessoire verleent onmiskenbaar een persoonlijke toets aan uw montuur. Daarom zijn sommige van onze stijgbeugels verkrijgbaar in zwart, bruin of zilvergrijs. De zolen van de PREMIUM en REFLEX, alsook de hulpstukken van de HOTSPUR sporen, zijn eveneens verkrijgbaar in 14 kleuren.

De persoonlijke toets

Naast de kleur bestaan er andere manieren om uw Compositi product een persoonlijk tintje te geven. U kunt bijvoorbeeld kiezen om het logo van uw merk, stal, bedrijf op het product te laten drukken. En voor de ruiters die graag op veilig spelen, stellen we een retro-reflecterende zelfklever voor van het merk 3M: een echt pluspunt bij slechte zichtbaarheid.

Hebt u andere behoeften of verlangens? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!