Étrier Ellipse - Compositi Performance

De ultieme ergonomische high-performance racebeugel. Met een gewicht van slechts 100gr per paar is deze ultralichte, extra sterke, gegoten beugel van polymeer een winnaar in zijn soort. De unieke vorm met een bredere voetplaat biedt meer comfort voor alle rijstijlen. Een antislipzool zorgt voor betere grip. De stijgbeugel is slag- en vochtbestendig en zal niet worden beïnvloed door lage temperaturen.

In detail

  1. Ultra-light (< 100 g/pair)

  2. Extra-strong

  3. Innovative ergonomics

  4. Ultra-grip

F.A.Q.

Hoe onderscheidt men linker en rechter stijgbeugel?

It's very easy, both mentions RIGHT and LEFT are engraved on the outer side of the stirrups. Another way to check: the flat side of the stirrup always touches the horse and the wide part of the stirrup always faces forward (tip-toe riding).

Hoeveel weegt een paar X-Race?

Minder dan 100 g per paar

Is de grip vervangbaar?

Zeker, bij levering is trouwens een extra paar gripzolen inbegrepen.

Wat is de winkelprijs?

De X-Race worden in de handel verkocht vanaf 180 €

Onderhouden

Voor een lange levensduur van uw stijgbeugels dient u die normaal te onderhouden, en correct te gebruiken overeenkomstig hun gebruiksdoel.

Daarom moet u er steeds voor zorgen dat: U uw stijgbeugels opbergt op een plaats die niet blootgesteld is aan vochtigheid, warmte, koude of zonnestralen wanneer u die niet gebruikt U water en zachte (niet-corrosieve) zeep gebruikt om uw stijgbeugels te reinigen.

Aanbevolen levensduur van de stijgbeugels

5 jaar vanaf de productiedatum (zie datumstempel)